Bércefre készítés

A minőségi pálinka legfontosabb feltétele a megfelelően elkészített és gondozott cefre. A cefrekészítés egy külön szakba, mely elméleti ismereteket, megfelelő eszközöket és alapanyagokat és szakmai jártasságot igényel.  Ha Ön csúcs minőségű pálinkára tart igényt,

bízza saját tulajdonában lévő gyümölcsét ránk: elvégezzük a gyümölcs darálását, magozását, fajspecifikus élesztővel történő beoltását, hűtött erjesztését, napi szintű gondozását, majd az erjedés befejeződését követően adómentes bérfőzés keretében le is főzzük pálinkáját, mellyel nem csak magas minőséget, de optimális kihozatalt is garantálni tudjuk. Igény esetén pálinkáját palackozzuk, egyedi címkével látjuk el. Természetesen ez a termék nem hozható kereskedelmi forgalomba, csak az Ön és vendégei fogyasztási igényeit szolgálja. Ezt a szolgáltatást igénybe véve meglepően alacsony áron kap magas, verseny minőségű italt, mindezt legálisan. Ezen szolgáltatáshoz társulóan felhívjuk figyelmét gyümölcsbeszerzés lehetőségére.

ÁRAINK 2022-BEN:
Gyümölcs magozás, darálás, bogyózás: 20 Ft/kg

Cefrekészítés, gondozás, hűtött erjesztés üzemünkben: 60 Ft/kg

Fentiekre már csak a bérfőzés díja rakódik !

Költségszámítási példa: 100 kg gyümölcs magozása 2000 Ft, cefrézés, erjesztés 6000 Ft. Ez összesen 8000 Ft, melyből gyümölcstől függően 8-10 liter pálinka készül. 10 literrel számolva literenkénti ár a bérfőzési díjat is számolva kevesebb, mint 1800 Ft. Mindezt egy csúcs pálinkáért ! (plusz a gyümölcs ára természetesen).

Palackozás, címkézés

Bérfőzetőinknek lehetősége van, hogy pálinkájukat a kiválasztott üvegtípusba lepalackozzuk, egyedi címkével lássuk el.