Gyümölcsbeszerzés

Előfordulhat, hogy adott évben nem terem meg az Ön számára a kívánt gyümölcs mennyiség, ebben az esetben cégünk lehetőséget biztosít, hogy az igényeinek megfelelő gyümölcs mennyiséget beszerezze gyümölcstermelő partnereink révén, aminek további előnye, hogy Ön is érvényesíthet az általunk elért mennyiségi kedvezményt így kedvező áron juthat cefrekészítési alapanyaghoz.

Gyümölcs beszerzésének három formáját ajánljuk:

  1. Gyümölcs igény regisztrálása az érrési szezon előtt (vásárlási kötelezettség nélkül). Telefonon vagy e-mailben jelezze nekünk milyen gyümölcsből mennyire tartana igényt. Amikor a beszerzési ár kialakul, ezt jelezzük Önnek, a rendelést ekkor kell leadni 30% előleg befizetésével, a rendelés ezzel válik véglegessé.
  2. Partnereink révén gyümölcspép kiváló minőségű lekvár vagy cefre alapanyagként egész évben elérhető, mely kimagozott, pépesített, hőkezeléssel tartósított gyümölcskészítményt jelent 220 kg-os kiszerelésben esetenként meglepően kedvező áron. Aktuális választék és árlista itt tekinthető meg.
  3. A harmadik lehetőség még kedvezőbb áron teszi lehetővé, hogy gyümölcshöz jusson: érési szezon közben gyakran érkezik hozzánk kimaradt, felvásárlók által át nem vett gyümölcskészlet felajánlása, ami sürgős feldolgozást igényel. Kövesse a főzde Facebook oldalát, hogy időben értesülhessen az aktuális ajánlatokról. A vásárlási igényeket a beérkezés sorrendjében teljesítjük a készlet erejéig.